Min presentation

Min presentation

Varius vitae erat massa

Jag är gift med Torbjörn, har fyra vuxna barn, Angelica, Gabriel, Lovisa och Johannes. Fem barnbarn, Heylie, Elias, Elsa, Julius och Hannes. Två vuxna bonusbarn Simon och Adam.

 

Jag har varit egen företagare (äggproducent, 30 000 höns med eget packeri) i ca 30 år på en gård 2 mil väster Värnamo. Allt från produktion, djurskötsel, kund, ekonomi, myndighetshantering mm. Ett litet företag som fått växa med åren, som mina söner nu driver vidare. Som jag alltid kommer att ha ett hjärta till och vara en backup för.

 

Jag är samhällsengagerad, gillar utmaningar, ordning och reda, strukturerad och vill vara med och påverka.                                 Ärlighet är något jag uppskattar mycket.

Att vara ute i verksamheten, lyssna på medborgarna och bilda en uppfattning utifrån samtalen.

Mina livserfarenheter har stor betydelse i mitt politiska arbete.

Mina 3 ledord är: Helhet, Balans och Möjligheter!

 

Mitt intresse som politiker startade på 90 talet och har således varit engagerad i 28 år. Mina nuvarande uppdrag är gruppledare för Moderaterna, Kommunalråd och Kommunstyrelsens 1:e vice ordförande i Vetlanda kommun.

 

Engagerad i Nyföretagarcenter, som mentor åt kreativa o viljestarka nyföretagare.

 

Är medlem i Vetlanda Rotary! Ett fantastiskt nätverk och vänner!

 

Flyttade för 9 år sedan till "vackra" Fageräng i Vetlanda. Mina rötter är från Vetlanda, uppvuxen i Vaggeryd, bott och brukat gård i Värnamo och nu åter - Cirkeln är sluten!

 

Sedan jag kom till Vetlanda har jag medvetet valt att aktivt vara politiker och ge mycket tid till att lära känna kommunen och skapa mig ett nätverk i olika former.

 

Jag bedriver ett litet företag -CAB konsult- där jag ska vara "spindeln i nätet för att se möjligheter och nå Målet", se andra fliken om du är nyfiken.

 

Jag har ekonomisk utbildning i bagaget.

Att köra tung lastbil med släp finns också med i mitt bagage.

 

Jag är en natur och friluftsmänniska, gillar att pyssla med allehanda ting, jakt, bilintresse, men familjen är viktigast!

Jag gillar utmaningar - men med livskvalitet!

 

Må väl och njut av dagen!

Carina